5 dôvodov, prečo si variť polievky
Tak jednoduché a účinné liečivo ako vývar a stále tak málo používané. Keby ste sa opýtali svojich starých rodičov a možno aj rodičov, čo sa dávalo ako prvé jedlo pri chorobe, vždy to bol dobrý domáci vývar. Odporúčam vám vrátiť sa k tejto tradícií čo najkôr. Prečo?
Ži a nechaj žiť
Žijeme vo svete, kde sa nustále porovnávame, posudzujeme, hodnotíme. Nie len seba, ale hlavne ostatných. Aj ja som v takom svete žila. V svete utrpenia, kritiky, nepochopenia. Ako to vplýva na naše životy a čo s tým môžeme urobiť?
Šošovicová miso polievka
Táto polievka patrí k mojim obľúbeným. Je veľmi jednoduchá na prípravu, prirodzene sladká a vďaka Misu výrazne liečivá. Takýmto vývarom si posilnite najmä svoj žalúdok a slezinu, no i srdce a tenké črevo.
Ako používať miso pastu
Miso je dlho fermentovaná sójová pasta, ktorá sa stáva vďaka svojmu procesu spracovania liečivom. Veľmi dobre pôsobí pri žaludočných a tráviacich problémoch. Odporúčam si variť Miso polievky vždy pri prechladnutí, výborne naštartuje organizumus. Chcete vedieť ako ho správne použiť? Čítajte ďalej.
Segedínsky guláš
Segedín pozná hádam každý. Príprava tohto vám zaberie iba 15 min, za to jeho prínos pre vaše telo bude trvať ešte niekoľko hodín. Vyživíte vďaka nemu najmä svoju pečeň a žlčník.
Chlorella - sila zelených bobuliek
Tieto malé zelené tabletky dokážu neuveriteľné veci. Sú našou vnútornou metlou. Ak je v tele bordel, chlorella ho uprace. Klinické štúdie už dnes dokázali množstvo pozitívnych účinkov na naše zdravie. Aké? Prečítajte si v článku.