Blog

Filter vyhľadávania

Resetovať
Obľúbené články
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Prečo konzumovať celozrnné obilniny?

Obilniny sú v dnešnej dobe veľmi známou potravinou, veď napokon už naši predkovia ich poznali. Zatiaľ však veľmi malé percento populácie ukrýva v svojich potravinových zásobách obilniny vo forme celého zrna. Prečo by tam mali byť? Aké sú ich prínosy? Čo všetko dokážu?

Kategória
Strava
20.4.2016
Čítať ďalej→

Ako používať hrašku - zdravé obaľovanie

Hraška už podľa svojho názvu vystihuje jej hlavnú zložku. Hraška je jemná ochutená hrachová zmes, ktorá výborné nahradí klasický trojobal. Na rozdiel od neho je zdravá, bohatá na vlákninu, horčík a zinok. Neobsahuje lepok ani cholesterol. Pracuje sa s ňou veľmi jednoducho a výborne chutí.

Kategória
Strava
17.4.2016
Čítať ďalej→

Očista pečene

Pečeň je najväčším vnútorným orgánom v tele. Pečeň je často nazývaná aj čističkou, vďaka svojej funkcii detoxikácie a filtrácie. Prejedanie, alkohol, lieky, no najmä vyprážané jedlá, mäso a nekvalitné tuky môžu viesť k preťaženiu pečene. Ako si urobiť očistu tohto dôležitého orgánu?

Kategória
Tipy
8.4.2016
Čítať ďalej→

Aké robíme chyby pri očistách?

Očisty sú v dnešnej dobe veľmi populárne, nájdete o nich množstvo informácii. Sú však naozaj také účinné a zdravé ako sa hovorí? Ktorá očista je naozaj pre mňa vhodná? Prinášam vám zoznam základnych omylov, ktorých sa ľudia dopúšťajú pri očistách.

Kategória
Tipy
7.4.2016
Čítať ďalej→

Ako používať ume ocot

Umeocot má v kuchyni množstvo využitia, no takisto aj v domácej lekárni. Tento fialový slano-kyslý mok vám zmení energiu jedla na výrazne uzdravujúcu. Nemal by chýbať v žiadnej domácnosti, hlavne u tých bežných konzumentov. Ako s nim narábať a kde všade ho použiť sa dozviete v článku.

Kategória
Strava
5.4.2016
Čítať ďalej→

Prečo používať ume ocot

Umeocot je vyrobený zo slaných kvasených sliviek umeboshi. Má svetlo fialovú farbu a slano-kyslú chuť. Málo ľudí o ňom vie, no možno keď spoznáte jeho silu, pribudne do špajze aj vám. S octom nemá nič spoločné a jeho liečivý efekt dokáže nahradiť množstvo chemických liečiv. Zistite prečo.

Kategória
Strava
3.4.2016
Čítať ďalej→

Nenašlo sa nič na zobrazenie. Hľadajte ďalej

Učím sa od najlepších
odovzdávam to najlepšie

Akreditovaný terapeut metódy Cesta
Conscious company ltd., UK
Inštruktor jogy 1. kvalifikačného stupňa
Európska jogová akadémia, SR
Terapeut tradičnej čínskej medicíny
Akadémia tradičnej čínskej medicíny
Plant-based nutrition certificate program graduate
T. Colin Campbell Center for Nutrition Studies, eCornell, USA
Môj hlad po poznaní je neutíchajúci. Okrem vyššie uvedených certifikovaných programov som absolvovala stovky kurzov v oblasti seba rozvoja a zdravia. A stále absolvujem. V minulosti som tiež pracovala vo farmaceutickom priemysle, kde som mala možnosť vzdelávať sa u viacerých uznávaných lekárov v oblasti gynekológie, urológie, imunológie a dermatológie. Svoje poznatky som následne odovzdávala na mnohých konferenciach a prednáškach pre odbornú verejnosť.
Systemické konštelácie
Počatie a gravidita v čínskej medicíne
Nutričné poradenstvo a výživa
Tantra a zdravá sexualiita
Telové odzbrojovanie
Master lover online course
Self cervix, Being a lover
Kurzy Yoni masáž, Lingam masáž, Yoni vajíčko
Kurzy Ženská ejakulácia, Ženský orgazmus, Bondage, Vaginálne mapovanie a odzbrojovanie
Trauma release
Zdravé varenie - Makrobiotika, vegánska, vegetariánska a raw strava, strava podľa 5 elementov
Alternatívne smery - homeopatia, ajurvéda, meditácie, fytoterapia, naturopatia, očistné metódy, smiechoterapia, muzikoterapia
Masážne terapie - Reflexná terapia, su-jok terapia, shiatsu
Biológia ľudského tela a anatómia
Ženské semináre
Pobyt v tme
Mindfullness, Osho meditácie
Samovzdelávanie