Blog

Filter vyhľadávania

Resetovať
Obľúbené články
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Plnený kapustný list

Plnené kapustné listy sú známe na Východnom Slovensku pod názvom Holúbky. Tam som sa ich naučila jesť aj ja ako malá, akurát v trošku inej /mäsovej/ variante. Prinášam vám ich zdravšiu verziu, vďaka ktorej vyživíte svoju pečeň, žalúdok, no i hrubé črevo.

Kategória
Recepty
19.1.2016
Čítať ďalej→

Knihy pre dušu a telo

Častokrát sa ma ľudia pýtajú, kde beriem inšpiráciu, kde som získala svoje vedomosti či akou knihou/seminárom majú začať. Rozhodla som sa podeliť s vami o zoznam literatúry, ktorá by nemala podľa mňa chýbať v žiadnej knižnici. K mnohým z týchto kníh sa dodnes s radosťou vraciam a čítam ich opakovane.

Kategória
Tipy
18.1.2016
Čítať ďalej→

Pečené hokaido

Musím vás upozorniť, že tento recept je prudko návykový. Pečené hokaido si obľúbi každý! Recept je veľmi jednoduchý a jedlo je neodolateľné. Prirodzene sladká chuť hokaida vám vyživí vaš žalúdok a slezinu, no zároveň pečením podporíte svoje obličky.

Kategória
Recepty
13.1.2016
Čítať ďalej→

Chrípková sezóna - mýtus alebo fakt?

Sú tri obdobia v roku, kedy sú ľudia najčastejšie chorí. Po Vianociach, po Veľkej noci a po lete. A viete prečo? Určite nie preto, že je chrípková sezóna, či epidémia. Všetky tieto obdobia majú totiž spoločných menovateľov – nekvalitnú stravu, prejedanie sa, menej pohybu a hlavne výrazne zvýšený príjem cukru. Čo sa s tým dá urobiť?

Kategória
Tipy
8.1.2016
Čítať ďalej→

Strava podľa piatich elementov

Každý máme v svojom tele 5 elementov (alebo zamestnancov), ktoré potrebujú určitú výživu (alebo motiváciu či odmenu) – element Drevo, Oheň, Zem, Kov a Voda.Každá jedna potravina, tepelná úprava, farba, chuť, dokonca i fáza dňa či ročné obdobie ovplyvňuje určitý element. To či bude tento vplyv vyživujúci alebo naopak deštrukčný závisí od stravy, ktorú konzumujete.

Kategória
Strava
4.1.2016
Čítať ďalej→

Veselá šošovica

Aj obyčajná šošovica sa dá uvariť veľmi chutne. Tento recept je prirodzene sladký, no pritom nepoužíva žiaden cukor. Veselosť vám dodá svojou výraznou chuťou. Konzumáciou takejto dobroty podporíte svoj žalúdok, slezinu a pečeň.

Kategória
Recepty
4.1.2016
Čítať ďalej→

Nenašlo sa nič na zobrazenie. Hľadajte ďalej

Učím sa od najlepších
odovzdávam to najlepšie

Akreditovaný terapeut metódy Cesta
Conscious company ltd., UK
Inštruktor jogy 1. kvalifikačného stupňa
Európska jogová akadémia, SR
Terapeut tradičnej čínskej medicíny
Akadémia tradičnej čínskej medicíny
Plant-based nutrition certificate program graduate
T. Colin Campbell Center for Nutrition Studies, eCornell, USA
Môj hlad po poznaní je neutíchajúci. Okrem vyššie uvedených certifikovaných programov som absolvovala stovky kurzov v oblasti seba rozvoja a zdravia. A stále absolvujem. V minulosti som tiež pracovala vo farmaceutickom priemysle, kde som mala možnosť vzdelávať sa u viacerých uznávaných lekárov v oblasti gynekológie, urológie, imunológie a dermatológie. Svoje poznatky som následne odovzdávala na mnohých konferenciach a prednáškach pre odbornú verejnosť.
Systemické konštelácie
Počatie a gravidita v čínskej medicíne
Nutričné poradenstvo a výživa
Tantra a zdravá sexualiita
Telové odzbrojovanie
Master lover online course
Self cervix, Being a lover
Kurzy Yoni masáž, Lingam masáž, Yoni vajíčko
Kurzy Ženská ejakulácia, Ženský orgazmus, Bondage, Vaginálne mapovanie a odzbrojovanie
Trauma release
Zdravé varenie - Makrobiotika, vegánska, vegetariánska a raw strava, strava podľa 5 elementov
Alternatívne smery - homeopatia, ajurvéda, meditácie, fytoterapia, naturopatia, očistné metódy, smiechoterapia, muzikoterapia
Masážne terapie - Reflexná terapia, su-jok terapia, shiatsu
Biológia ľudského tela a anatómia
Ženské semináre
Pobyt v tme
Mindfullness, Osho meditácie
Samovzdelávanie