Blog

Filter vyhľadávania

Resetovať
Obľúbené články
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ekologickí pomocníci do kuchyne

V dnešnom článku vám prinášam EKO tip 🙂 a budem sa snažiť vám takýchto prinášať viac 🙂 Zdravý životný štýl nie je iba o strave, no spája sa rozhodne aj s ekológiou a našim vzťahom k prírode. Všetky naše kroky by mali smerovať k tomu, aby sme ju nezaťažovali a neznečisťovali.  

Kategória
Tipy
23.10.2018
Čítať ďalej→

Zimný čajík

Častokrát sa ma ľudia pýtajú, čo majú piť počas zimných mesiacov. Toto je úplne vynikajúce riešenie. Nemusíte použiť všetky koreniny, kľudne niektoré vyhoďte, prípadne môžete pripraviť čaj aj z každej jednotlivo. Čajík výborne zahrieva a okrem toho vyživuje náš stred, slezinu a žalúdok.

Kategória
Recepty
3.10.2018
Čítať ďalej→

Kvasené uhorky

Všetci ich milujeme. Prestavujú neoddeliteľnú súčasť slovenskej kuchyne. Klasické kvašáky však nemajú úplne ideálne zloženie. Dajú sa teda pripraviť zdravo a chutne? Áno, dajú! Čo na to potrebujete a ako postupovať sa dozviete v článku.

Kategória
Recepty
2.10.2018
Čítať ďalej→

Restovaný tempeh s cícerovo-mrkvovým humusom

Tempeh, cícer a mrkva by nemali chýbať v žiadnej kuchyni. Sú výborným zdrojom kvalitných bielkovín, vitamínov skupiny B a vitamínu A, no takisto zložitých cukrov. Pokrm je pripravený veľmi rýchlo a chutí skoro každému. Takéto jedlo vyživí najmä našu pečeň a slezinu.

Kategória
Recepty
26.9.2018
Čítať ďalej→

Rýchle kvasenie

Kvasené produkty by mali byť súčasťou každého vašeho hlavného jedla. Dodajú do vášho tela veľa prospešných látok, najmä enzýmov, zjednodušujú trávenie, dodávajú nám dynamiku a pohyb. Okrem toho sú zásadotvorné, čo pri dnešnej strave potrebujeme skoro všetci. V zime je samozrejme najlepšia doma natlačené kvasená kapusta, no ale čo v lete, prípadne ak nemáme kapustu radi alebo ju skrátka jesť nemôžeme?

Kategória
Recepty
5.9.2018
Čítať ďalej→

Dusená fazuľa s quinoou

Tento pokrm je veľmi jednoduchý na prípravu a zároveň veľmi vyživujúci. Ja milujem aj fazuľu aj quinou, môžem ich jesť aj niekoľkokrát týždenne. A ešte hokaido k tomu, no proste pecka. Týmto jedlom si posilnite najmä vašu slezinu a žalúdok, no takisto obličky a močový mechúr.

Kategória
Recepty
9.8.2018
Čítať ďalej→

Nenašlo sa nič na zobrazenie. Hľadajte ďalej

Učím sa od najlepších
odovzdávam to najlepšie

Akreditovaný terapeut metódy Cesta
Conscious company ltd., UK
Inštruktor jogy 1. kvalifikačného stupňa
Európska jogová akadémia, SR
Terapeut tradičnej čínskej medicíny
Akadémia tradičnej čínskej medicíny
Plant-based nutrition certificate program graduate
T. Colin Campbell Center for Nutrition Studies, eCornell, USA
Môj hlad po poznaní je neutíchajúci. Okrem vyššie uvedených certifikovaných programov som absolvovala stovky kurzov v oblasti seba rozvoja a zdravia. A stále absolvujem. V minulosti som tiež pracovala vo farmaceutickom priemysle, kde som mala možnosť vzdelávať sa u viacerých uznávaných lekárov v oblasti gynekológie, urológie, imunológie a dermatológie. Svoje poznatky som následne odovzdávala na mnohých konferenciach a prednáškach pre odbornú verejnosť.
Systemické konštelácie
Počatie a gravidita v čínskej medicíne
Nutričné poradenstvo a výživa
Tantra a zdravá sexualiita
Telové odzbrojovanie
Master lover online course
Self cervix, Being a lover
Kurzy Yoni masáž, Lingam masáž, Yoni vajíčko
Kurzy Ženská ejakulácia, Ženský orgazmus, Bondage, Vaginálne mapovanie a odzbrojovanie
Trauma release
Zdravé varenie - Makrobiotika, vegánska, vegetariánska a raw strava, strava podľa 5 elementov
Alternatívne smery - homeopatia, ajurvéda, meditácie, fytoterapia, naturopatia, očistné metódy, smiechoterapia, muzikoterapia
Masážne terapie - Reflexná terapia, su-jok terapia, shiatsu
Biológia ľudského tela a anatómia
Ženské semináre
Pobyt v tme
Mindfullness, Osho meditácie
Samovzdelávanie