Ako si zohriať jedlo v práci
Častokrát sa ma pýtajú ľudia túto otázku, tak som sa rozhodla vám priniesť odpoveď sem. Riešenie je veľmi jednoduché, praktické a ešte aj ekologické. My sami túto techniku používame každý deň, teda môj manžel. Mne je veľkým pomocníkom na mojich cestách a teraz v lete na kúpalisku. Ako to teda urobiť?
Ako uvariť džem bez cukru
Častokrát sa ma pýtate či sa dá uvariť džem bez cukru a ak áno, tak ako? Áno, dá sa to. A dokonca vám prinášam na výber až z dvoch možností. A prečo by ste si vlastne mali variť džem bez cukru? No to je veľmi jednoduché! 🙂 Cukor predsa nie je zdravý.
Ako vplýva na našu pokožku strava - rozhovor
Strava vplýva na našu pokožku výrazným spôsobovm. Ak sú už nejaké závažnejšie kožné problémy, kozmetika nikdy nebude stačiť. Pokožku treba vyživovať aj zvnúra. Prvotne treba nájsť príčinu, ktorá tieto problémy spôsobila, odstrániť ju a problém vyriešiť. No a následne nastaviť svoj životný štýl tak, aby sa stal prevenciou pred recidivujúcimi kožnými nepríjemnosťami. A ako to urobiť si môžete prečítať v rozhovore.
Švindľovaný šalát
Tento šalát vyživuje našu slezinu a žalúdok, no takisto pečeň a žlčník. Nazývam ho „švindľovaným“, lebo vďaka krátkej tepelnej úprave časti zeleniny mu stiahneme chlad, ktorý má v sebe surová zelenina. Tak môže byť potom použitý aj ako hlavné jedlo.
Je dôležité používať prírodnú kozmetiku?
Je dôležité používať prírodnú kozmetiku? U mňa je odpoveď na túto otázku jednoznačná – áno. Tým, že je koža najvačším orgánom našeho tela a aj prostredníctvom nej vstrebávame množstvo dôležitých látok do neho, veľmi závisí na tom, z čoho si tieto látky bude naše telo brať. Prečo je to také dôležité a čo nám spôsobuje chemická kozmetika sa dozviete v rozhovore s odborníčkou.
Rýchla večera
Ak hľadáte rýchlu zdravú večeru, tak toto je určite jedna z nich. Okrem toho, že je rýchla, na tanieri budete mať všetky potrebné makroživiny a ich obsah je nabitý nutričnými látkami. Takéto jedlo si môžete dať kľudne aj na obed. Vyživíte svoje obličky, srdiečko, no i slezinu.