Ingrediencie
- bataty
- ryžovo-kokosové mlieko
- alsan
- bio maslo
- soľ
- rasca
Postup
- Bataty povaríme so soľou a rascou.
- Do uvarených zemiakov pridáme mlieko a maslo a celé spolu rozmixujeme.
- Podávame ako prílohu.
Nemáte navarenú strukovinu? Nevadí, červená šošovica vás vždy zachráni. Jej príprava je veľmi rýchla a ako jediná nepotrebuje namáčanie. Uistite sa preto, že ju vždy budete mať po ruke. K tomu jednoduchá zeleninka, zrno a výživný recept je na svete.
Kto by nemal rád šošovicovú!? Táto je veľmi jednoduchá a väčšinu surovín máme stále doma. Polievočka je výborná na večeru, na zahustenie si môžete do nej pridať zrno. Vyživí najmä našu slezinu a celé trávenie, no takisto posilní obličky.